Cursussen voor een natuurlijke levenswijze

Via MORI worden er (in de toekomst) uiteenlopende cursussen aangeboden die bijdrage aan een meer natuurlijke levenswijze. Soms heb je behoefte aan meer magie in je leven en soms heb je behoefte aan meer praktische kennis en kunde. Of een combinatie ervan!

Persoonlijk, aards, magisch, praktisch en alles ertussenin. Dat is waar MORI voor staat en wat je van de verschillende cursussen kunt verwachten. Cursussen van een dagdeel en zelfs een jaarprogramma. Online en/of offline. Voor ieder wat wils.

Denk aan cursussen over het maken van je eigen natuurlijke cosmetica, wildplukken (ook met ouder en kind), ontspullen, geneeskrachtige planten, zero waste, jouw natuurlijke ritme, waardengericht leven. En natuurlijk de MORI Quest; een uniek persoonlijk leiderschapsprogramma waarin je op ontdekking gaat naar jouw ware natuur.

MORI is organisch in ontwikkeling. Zonder haast, maar met diepgang en vanuit bezieling. Binnenkort volgen er meer cursussen. Stay tuned....

Wil je zelf een cursus via MORI aanbieden, neem dan contact op.
Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram