ReWild 

Ben je er klaar voor om op een persoonlijke Quest te gaan? Om in plaats van steeds af te stemmen op je omgeving, te voldoen aan allerlei verwachtingen, alle ballen proberen in te lucht te houden, jouw eigen ruimte in te nemen? Om je leven te leiden op een manier die past bij wie jij van nature bent. Voorbij conventies, maatschappelijke normen en verwachtingen van jezelf en anderen.

Om te leven (en werken) vanuit je eigen wilde natuur? Voor meer energie, voldoening, vitaliteit, levensvreugde en bezieling.

Ga mee op een ontdekkingsreis.

Adem, vertraag, verstil, open je zintuigen en verwonder. Breng je aandacht in het moment. Daal af, in jezelf. Van zoeken buiten jezelf, naar vinden in jezelf. Alles is al aanwezig. In jou. Jij hebt iets moois te brengen. Gewoon door te zijn wie jij van nature bent. Vertrouw erop dat je eigen wilde natuur dezelfde harmonieuze schoonheid voortbrengt als de wilde natuur buiten je.

Neem je ruimte in. Vrij, voluit, krachtig, autonoom, intuïtief, creatief en zacht.
Stevig geworteld in de aarde. Verbonden met het geheel.  Ervaar (weer) het avontuur en de magie in alledag.

Voel je levensenergie stromen door je aderen.

Ben je bereid de illusie van zekerheden los te laten en over de drempel van het onbekende te stappen?
Ben jij er klaar voor deze persoonlijke reis?
ReWild; een uniek persoonlijk leiderschapsprogramma, in en met de natuur als leidraad. Met een groep gelijkgestemde (sensitieve, avontuurlijke) soulsearchers ga je op een persoonlijke ontdekkingsreis.

Dit ga je ontdekken:

Soulsessie: Wat is jouw unieke blauwdruk? Door middel van Human Design en opstellingen in de natuur ga je je eigen (wilde) natuur ontdekken, onder welke voorwaarden je energie het meeste flowt en krijg je heldere inzichten in wie je van nature bent.

Shinrin Yoku sessies: Verbinden met de natuur, afstemmen op jezelf, gronden, je lichaam als kompas ervaren en je intuïtie verder ontwikkelen; jouw natuurlijke wijsheid. Met het bos als gids op je pad.

Coaching: Je krijgt zicht op je persoonlijke waarden en geeft hier concreet invulling aan.

Persoonlijk handboek: Je gaat je eigen persoonlijk handboek schrijven. Waar krijg jij energie van? Hoe blijf je (of kom je weer) in balans? Wat is jouw natuurlijke ritme? Wat geeft je voldoening? Welke activiteiten passen daar concreet bij?

Natuur als leidraad: Afstemmen op het ritme van de seizoenen, de cycli van de maan en jouw eigen cycli. 

Manifesteren: Je leert aan de hand van 7 spirituele wetten hoe je jouw dromen kunt realiseren, in harmonie met de natuur.

Wildheid: Je gaat je eigen wildheid omarmen. De bereidheid om tegen alle facetten in jezelf JA zeggen. Licht en donker. Voor alles is een plek. Je gaat een heilig huwelijk aan met jezelf middels een REWILD ceremonie.

Wildplukken: Wildplukken en je eigen EHBO-kit samenstellen van geneeskrachtige planten.

Laat je inspireren en voeden tijdens acht samenkomst dagen, thuisopdrachten, meditaties, visualisaties en een weekend RETREAT in het hoge Noorden van Nederland. Met een groep gelijkgestemde vrouwen.

Ben je er aan toe om uit de ratrace te stappen? Om te leven vanuit wie jij van nature bent, op een manier die jou past? Klaar voor deze persoonlijke ontdekkingsreis? Een cadeau aan jezelf!


Graag wil ik kennismaken op vrijdag 24 november.

Praktisch

Start
januari 2024

Aantal deelnemers
maximaal 6

Kosten 1897,-
(te betalen per maand à 158,- euro)

Groepsbijeenkomsten
Onze samenkomstdagen zullen op een vrijdag plaatsvinden
van 9:30 tot 15:30 uur
locatie: Den Treek - Henschoten, Leusden

Online
De inspiratieopdrachten ontvang je na de samenkomstdagen.

Extra
(niet in de prijs inbegrepen)
Indien wenselijk kunnen er op maat 1:1 coachingsessies gepland worden. Met mij of met een coach uit mijn netwerk.

Na aanmelding
Na de aanmelding wordt er contact met je opgenomen en ontvang je meer informatie over het jaarprogramma.

Ik meld mij aan voor ReWild jaarprogramma
Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram