Solo Retreat in een boshuisje

Heb je behoefte om even uit de hectiek van alledag te stappen? Om niet steeds beschikbaarte zijn? Om al die verschillende rollen te vervullen en ’s avonds vermoeid neer te ploffen op de bank. Knaagt er al een tijdje iets, maar kom je er niet aan toe om hier echt bij stil te staan? Of heb je een vraag die al een tijdje sluimerend je aandacht trekt. Wellicht is het tijd om beschikbaar te zijn voor..... jezelf! Een weekend uitpluggen van alle ‘verplichtingen’, te vervullen rollen en technologische afleidingen en weer in pluggen bij jezelf.

Met dit SOLO RETREAT pakket word je middels meditaties en visualisaties uitgenodigd te vertragen, de stilte te ervaren, je zintuigen te openen en weer af te stemmen op jezelf. Op een prachtige locatie op de Veluwe, omgeven door bomen, verblijf je in Tiny House By Roots. Een schitterend, smaakvol gestyled tiny house en van alle gemakken voorzien. Een plek waar je op adem kunt komen, je weer kunt verbinden met jezelf én de natuur en waar je opnieuw koers kunt bepalen.

48 uur OFFLINE

Bij aankomst in het fijne tiny house laat je eerst even de boel te boel. Je maakt de kachel aan zodat je kunt genieten van een heerlijk knisperend vuurtje. Het SOLO RETREAT pakket is je al opgestuurd via de post. Je kunt dit pakket nu openen. Het pakket is gevuld met een heerlijke bosthee, een setje inspirerende kaarten, een journal en een aantal meditaties, visualisaties, een yogales en Shinrin Yoku uitnodigingen die je kunt doen in het bos. Uitnodigingen die aansluiten bij het ritme van het seizoen. Het pakket werkt als een gids voor je tijdens het weekend. Hiermee geef je jouw paar dagen weg meer diepgang en creëer je ruimte om tot (nieuwe) inzichten te komen. Door te verstillen, afstemmen op de natuur en daarmee je eigen (wilde) natuur, vind je antwoorden die al in jou aanwezig zijn.

Na jouw Solo Retreat

Nadat je hebt genoten van een aantal dagen echt tijd voor jezelf, je door te verstillen weer helder hebt wat voor jou van werkelijke waarde is en (indien nodig) opnieuw koers hebt bepaalt, is het mogelijk om nog een online contactmoment te hebben. Wat heb je meegenomen uit jouw SOLO RETREAT? Hoe wil je dit verder vormgeven in je dagelijks leven? Tijdens deze online ontmoeting maak je concreet welke stappen jij gaat zetten en wat daarbij helpend is voor je. Voel je de subtiele roep van het bos?

Boek een Retreat

Het SOLO RETREAT pakket is nog in ontwikkeling. Je kunt het als pre-order bestellen. Zodra het pakket klaar is kun je het gebruiken op elk gewenst moment en locatie. Mocht je een andere locatie in gedachten hebben, dan is dat geen probleem. Je bepaalt op welk moment en waar jij jouw SOLO RETREAT plant. Verwachtte datum voor het uitbrengen van het pakket is mei 2023.
Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram