ReWild Retreat

Een weekend lang dompel je je onder in het bos met een groep gelijkgestemde vrouwen. Verbinden met jezelf, elkaar en de natuur.

ReWild Retreat is meer dan een kampeerweekend. De ervaring leert inmiddels dat het weekend transformerende ervaringen teweeg brengt. In alle eenvoud en ongedwongenheid. Tijdens dit retreat plug je helemaal uit van de waan van de dag en check je in bij jezelf. Je gaat terug naar de basis; letterlijk door onder andere hout te sprokkelen, vuur te maken om je warm te houden en in stilte aanwezig te ZIJN in het bos. En ook figuurlijk; soms is het nodig om eerst alle niet helpende conditioneringen af te breken, los te laten een norm na te streven die niet de jouwe is en vanuit je eigen basis en ware natuur jezelf te laten zien. Vanuit een JA tegen alles in jezelf te leven. Voorbij het verhaal van goed of fout, naar de plek waar alles kan ZIJN.

Samen met een groepje vrouwen ga je op een Micro Vision Quest in het bos. Tijd alleen zijn in het bos, verbonden met de natuur en je eigen (wilde) natuur, brengt diepe inzichten. Je leert tevens tijdens dit weekend meer over het ritme van de seizoenen en krijgt toepasbare tips over (geneeskrachtige) kruiden en voeding. Je slaapt in tipi, we delen verhalen rondom een kampvuur, mijmeren onder de sterrenhemel, koken boven een vuurtje en voor wie wil, heerlijk dippen in een (koud) bosmeer.

Kortom, je hervindt je eigen innerlijke wildernis. Die veel dichterbij is dan je denkt! Na dit weekend voel je je verfrist, helder, neem je waardevolle inzichten mee naar huis, voel je je verbonden met jezelf en de groep vrouwen. En ervaar je je innerlijke kracht en wijsheid.

Over Brenda & Mijke

Brenda & Mijke organiseren dit retreat al een aantal jaren en zijn goed op elkaar ingespeeld.

Mijke is een combinatie van een vrouwelijke MacGyver en een kruidenvrouw. Ze weet op het het juiste moment, de juiste woorden te vinden waardoor ze je inzicht en helderheid verschaft. Mijke combineert haar technische- en coachingsachtergrond met haar kennis en ervaring in de Chinese Kruidengeneeskunst. Ze kan je hier heel bevlogen over vertellen met kennis die je gelijk zelf thuis kunt toepassen. Daarnaast heeft Mijke veel ervaring met het Outdoor leven. Ze kan je veel handige tips geven om vaker zelf van het Outdoor leven te genieten.

Over Brenda wordt er gezegd dat ze rust en vertrouwen uitstraalt. Ze luistert zonder oordeel, heeft weinig woorden nodig om tot de kern te komen, coacht met diepgang en humor en heeft een natuurlijke wijsheid. Ze heeft jarenlange ervaring als (buiten) coach, gecertificeerd Bosbad Gids, trainer, facilitator van retreats en veel ervaring met energetisch- en intuïtief werk.

Samen bieden ze een veilige omgeving om je over te geven aan alles wat er op je pad komt tijdens dit retreat.

Uiteraard er is ook ruimte voor lol, want elk avontuur voelt met Brenda en Mijke aan als een feestje!

Ervaringen van deelnemers

  • "Vorig weekend heb ik mogen ervaren hoe het is om met Brenda en Mijke en een groep vrouwen mee te gaan de natuur in (@tent_en_vuur). Wat een verrijkende en inspirerende ervaring is dat geweest. Brenda en Mijke hebben hun passie voor de natuur vanuit hun vezels weten over te brengen. Met veel liefde hebben zij een bedding gecreëerd, waarin diepgaande gesprekken ontstonden, is gelachen en gehuild, het innerlijk kind is wakker gemaakt, buiten de comfortzone is gedipt in het koude meertje en nog veel meer."
  • "Voor mij was dit de eerste keer, dat ik ben mee geweest, maar zeker niet de laatste. Ontzettend bedankt Brenda en Mijke en de geweldige andere vrouwen voor dit heerlijke weekend. Het was echt thuiskomen in mezelf."
  • "Ik ben dit weekend echt weer lekker in contact gekomen met mijn gevoel en de natuur. Ik heb geleerd dat als ik luister naar mijn gevoel, dat ik uitkom op de plek waar ik hoor te zijn!"
  • "Ik ben jullie oneindig dankbaar voor jullie initiatief en de prachtige basis die jullie verzorgen waarop wij samen weer verder kunnen groeien.

    En dat iedereen zich zo veilig voelt bij jullie, dat iedereen zo zichzelf is en kwetsbaar durft te zijn, dat is een gigantisch compliment aan jullie"
  • "Wat hebben jullie, Mijke en Brenda, dit goed georganiseerd, er zit veel liefde en aandacht in, dat is voelbaar. Jullie creëren een fijne, veilige bedding waarin ik me gemakkelijk thuis voel. Het stilleven wat ik heb gemaakt, met 'vindsels' uit de natuur, ligt op mijn kamer en herinnert me eraan om vaak de natuur in te gaan!"

Een heel weekend op micro-avontuur

Aanvang: vrijdagmiddag om 16:30
Eindtijd: zondagmiddag na de lunch
Lokatie: Groepskampeerterrein Uteringskamp, Elp (Drenthe)
De prijs van ReWild Retreat is 395,-. In de prijs is al het biologische eten, drinken, accommodatiekosten en de begeleiding inbegrepen. Bij aankomst staat je eigen tipi met matras en een schapenvachtje voor je klaar!

Er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar. Om je plekje voor dit retreat te reserveren vragen wij een aanbetaling van 47,- euro. Voor het resterende bedrag ontvang je drie weken voor vertrek een factuur. Je ontvangt tevens een intakeformulier, paklijst en andere praktische informatie. Als je vooraf vragen hebt, stel ze gerust! Dat kan door een e-mail te sturen naar: hello@mori-academy.nl.

Hervind je eigen innerlijke wildernis. Die veel dichterbij is dan je denkt! 

Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram