Soul Sessie

Ga je met ons mee op een magisch micro avontuur? Met behulp van Human Design, Shinrin Yoku, opstellingen in de natuur en de magie van het bos, ontdekken we samen jouw diepste kern en stappen we de drempel over van een multidimensionale wereld vol met oude wijsheden. 

Human Design

Jouw Soulsessie start met een Human Design sessie van Cindy in haar studio in hartje Amersfoort.

Human Design is een combinatie van eeuwenoude kennis en moderne wetenschappen (astrologie, I Tjing, Kabbala, het chakrasysteem, kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde) en gaat er vanuit dat iedereen met een unieke programmering (blauwdruk) op de wereld komt; met een bepaalde levensenergie, talenten en een missie.

Deze blauwdruk vertelt je onder welke voorwaarden jouw energie het meeste flowt en geeft heldere inzichten in wie je werkelijk bent. Je bent met een reden zo geprogrammeerd, het universum heeft je in deze versie nodig!!

Cindy runt Waves & Woods, een creatieve studio voor webdesign, branddesign & fotografie. Ze helpt bezielde ondernemers met de opstart of met de groei van hun bedrijf.  Human Design is voor haar een fijne tool om inzicht te krijgen in het potentieel van haar klanten.

Roadtrip & Lunch

Na dit eerste gedeelte van jouw Soulsessie stap je met Cindy bij Brenda in haar toffe busje en rijden we naar een natuurgebied in de omgeving van Amersfoort. Met zijn drietjes genieten we van een biologische & seizoensgebonden vegetarische lunch en ondertussen kletsen we nog een beetje na over jouw Human Design. Zo is Brenda op de hoogte van de thema's die je met Cindy hebt ontdekt en kan zij dat meenemen in het volgende deel van de soulsessie.

Coaching in het bos

Na de lunch neem Brenda het stokje over. Dan is het tijd om eerst te verteren. Letterlijk en figuurlijk. Je wordt in het bos uitgenodigd om te vertragen, verstillen en je te verbinden met de natuurlijke wereld en met je eigen (wilde) natuur. Door middel van Shinrin Yoku, systematisch werk, werken met opstellingen in de natuur en de magie van het bos ga je:

Jouw potentieel ervaren. Hoe voelt het als je daar werkelijk in stapt? Het in eigendom neemt?

Je verlangen voelen. Welke beweging voel je van binnenuit?

Zicht krijgen op wat je nu nog belemmert. Wat houdt je nog tegen? Waar ben je trouw aan terwijl het niet (meer) dienend is?

Zicht krijgen op jouw hulpbronnen. Wat helpt je concreet om je potentieel meer in eigendom te nemen? Om je eigen weg te gaan. Vanuit wie jij van nature bent.

Praktische informatie

Tijdstip: 9:30 - 15:30
Investering: 555,- inclusief BTW
In de studio van Cindy staat er koffie of thee met wat lekkers klaar. Tussen de middag zorgen we voor een heerlijke lunch. In de koudere maanden is dat een verwarmende soep of een voedzaam stoofpotje. Is het buiten lekker warm? Dan kiezen we voor een frisse salade of een heerlijk dik belegde boterham. Voor tijdens de coaching in het bos heeft Brenda een thermos vol thee mee en een lekkere snack. Uiteraard mag je zelf altijd een extra flesje water en een snack meenemen. 

Om in je Human Design te kunnen duiken heeft Cindy je geboortedatum, -plaats & -tijdstip nodig. Deze mag je aan ons doorgeven in het veld opmerkingen tijdens het boeken van je Soul Sessie.

Zorg voor goede wandelschoenen en weersbestendige kleding. Houd er rekening mee dat er in het bos geen toilet aanwezig is. Na de Soul Sessie zet Brenda je weer af op de plek waar je fiets of auto staat. Ben je met de trein? Dan brengt ze je uiteraard naar het Station!

Het zal best een intensieve dag worden. We raden aan om daarna geen afspraken te plannen zodat je alles even kan laten bezinken. Drie weken na de Soul Sessie hebben we nog even een follow-up moment om te horen hoe de Soul Sessie resoneert.

Ga je met ons mee op 
dit magische micro avontuur?

Onderstaande data hebben we speciaal vrijgehouden voor Soul Sessies. Heb je liever een ander moment? We checken met liefde onze agenda's voor je, maar houd er dan rekening mee dat je misschien nog heel even moet wachten op je avontuur...
DO 20-04-2023 // 09:30 - 15:30 VR 19-05-2023 // 09:30 - 15:30 VR 09-06-2023 // 09:30 - 15:30 VR 07-07-2023 // 09:30 - 15:30
Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram