Soulful Business Journey

Voel je het verlangen om je onderneming vanuit bezieling neer te zetten? Vanuit jouw (natuurlijke) ritme te ondernemen? Om wie jij van nature bent en jouw unieke waarde toe te voegen. Waardevolle diensten en/of producten te creëren en succesvol te verkopen en te ondernemen vanuit vertrouwen, overvloed en liefde?

Ga mee op een ontdekkingsreis.

Ben je een startende ondernemer of wil je je onderneming naar een next level brengen? Dan is de SOULFUL BUSINESS JOURNEY iets voor jou! Cindy van Waves & Woods en ik hebben een jaarprogramma ontwikkeld waarin alle lessen zitten die wij afgelopen 8 jaar geleerd hebben over ondernemen vanuit bezieling. Tijdens dit jaarprogramma geef je jouw bezieling zakelijk vorm, waardoor jij floreert als ondernemer en de wereld zichtbaar mooier maakt met jouw unieke toegevoegde waarde. Dit ga je doen door toffe, inspirerende, leerzame en voedende activiteiten.
Soulsessie: We duiken met Human Design in jouw unieke blauwdruk en leren op welke voorwaarden jouw energie flowt.

1 op 1 coaching in het bos:  Liefdevol je draken temmen en in je potentieel gaan staan.

Driedaagse (stilte) retraite:  Wat wil vanuit stilte en bezinning vormkrijgen?

Magie in het bos Tijdens een workshop in het bos leer je af te stemmen op jezelf, te gronden en je intuïtie te openen en hoe je dit mee kunt nemen in jouw dagelijks leven.

Storytelling: Wat is jouw unieke verhaal en hoe draag je dit over?

Branding sessies:  Op welke manier past zichtbaarheid bij jou? En hoe geef je dit concreet vorm?

Marketing workshop:  Je krijgt alle ins & outs over marketing en ontdek welke vorm bij jou past.

Ceremony in een Yurt:  De diepte in jezelf ontdekken tijdens een plantmedicijnceremonie. Daarna is het tijd voor een heilig huwelijk met jezelf;  JA zeggen tegen jezelf met alles wat er is​.

Bouwen aan je business: Let’s talk about get the things done en make money.

Community: Ontdek en bouw je eigen tribe.

Celebrate: Time to shine & celebrate met een swingende afsluiting in het bos.
Het programma bevat live groeps- en individuele bijeenkomsten en inspirerende online opdrachten. Je leert jouw eigenheid ontdekken, te werken vanuit jouw ritme en geeft je onderneming vorm vanuit bezieling. Bezieling krijgt handen en voeten, in lijn met wie jij van nature bent. Zowel persoonlijk als professioneel een mooie reis met een vleugje magie. The SOULFUL BUSINESS JOURNEY

We hebben een programma gebouwd dat we achteraf zelf graag hadden gevolgd. Met vallen en opstaan hebben we veel geleerd en het is tijd deze lessen te delen. We ondernemen op een manier die bij ons past. Dus geen deadlines met een laatste kans om je aan te melden. Neuropsychologie wordt veelal ingezet om onbewust de angst voor schaarste aan te spreken. Wij geloven in overvloed en dat iedereen z’n eigen tempo en ritme volgt. Spreek dit programma je aan? Ben je nieuwsgierig geworden? Laten we elkaar dan gaan zien!
Wil je eerst kennismaken? Meld je dan aan voor 1 van onze workshops

Praktisch

Start
13 januari 2024

Aantal deelnemers
maximaal 8

Kosten 2940,- incl. BTW
(te betalen in 12 termijnen à 245,-)

Groepsbijeenkomsten
Onze samenkomstdagen zullen op een vrijdag en op een centrale plek in Nederland plaatsvinden. 

Online sessies
Iedere dinsdag en/of vrijdag ontvang je inspirerende opdrachten om aan je business te werken. Uiteraard kun je deze opdrachten ook op een zelfgekozen moment maken.
Ik meld mij aan voor de Soulful Business Journey!
Soulful Business Journey 04
Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram