Tent & Vuur Weekend

Een weekend lang op een plek om op adem te komen. Om de boel even de boel te laten en te vertragen. Om je onder te dompelen in de natuur. De grond (weer) onder je voeten te voelen en je zintuigen te prikkelen. Genieten van de buitenlucht, verhalen delen rondom een kampvuur, onder de sterrenhemel mijmeren, wakker worden met een vogelconcert, verbinding ervaren met jezelf, anderen en de natuur, plezier en avonturen beleven, momenten van verstilling en bezinning, de magie van de natuur ontdekken, leren over kruiden, solo tijd in de natuur ervaren en wellicht dippen in een meertje. Ga met ons mee, met Tent & Vuur! En beleef een magisch micro-avontuur!

Brenda & Mijke

Brenda & Mijke organiseren dit Tent & Vuur weekend al een aantal jaren en zijn goed op elkaar ingespeeld. Mijke is een combinatie van een vrouwelijke MacGyver en een kruidenvrouw en ze weet op het het juiste moment, de juiste woorden te vinden waardoor ze je inzicht en helderheid verschaft. Brenda straalt rust en vertrouwen uit. Ze heeft een goed gevoel voor humor, stelt rake vragen en heeft een natuurlijke wijsheid. Haar liefde voor de natuur komt in alles tot uiting. Ze is natuur.

Samen bieden ze vanuit hun coachingsachtergrond een veilige omgeving om je over te geven aan alles wat er op je pad komt tijdens dit weekend.

Maar...er is ook zeker ruimte voor lol, want elk avontuur voelt met Brenda en Mijke aan als een feestje!

Ervaringen van deelnemers

  • "Vorig weekend heb ik mogen ervaren hoe het is om met Brenda en Mijke en een groep vrouwen mee te gaan de natuur in (@tent_en_vuur). Wat een verrijkende en inspirerende ervaring is dat geweest. Brenda en Mijke hebben hun passie voor de natuur vanuit hun vezels weten over te brengen. Met veel liefde hebben zij een bedding gecreëerd, waarin diepgaande gesprekken ontstonden, is gelachen en gehuild, het innerlijk kind is wakker gemaakt, buiten de comfortzone is gedipt in het koude meertje en nog veel meer."
  • "Voor mij was dit de eerste keer, dat ik ben mee geweest, maar zeker niet de laatste. Ontzettend bedankt Brenda en Mijke en de geweldige andere vrouwen voor dit heerlijke weekend. Het was echt thuiskomen in mezelf."
  • "Ik ben dit weekend echt weer lekker in contact gekomen met mijn gevoel en de natuur. Ik heb geleerd dat als ik luister naar mijn gevoel, dat ik uitkom op de plek waar ik hoor te zijn!"
  • "Ik ben jullie oneindig dankbaar voor jullie initiatief en de prachtige basis die jullie verzorgen waarop wij samen weer verder kunnen groeien.

    En dat iedereen zich zo veilig voelt bij jullie, dat iedereen zo zichzelf is en kwetsbaar durft te zijn, dat is een gigantisch compliment aan jullie"
  • "Wat hebben jullie, Mijke en Brenda, dit goed georganiseerd, er zit veel liefde en aandacht in, dat is voelbaar. Jullie creëren een fijne, veilige bedding waarin ik me gemakkelijk thuis voel. Het stilleven wat ik heb gemaakt, met 'vindsels' uit de natuur, ligt op mijn kamer en herinnert me eraan om vaak de natuur in te gaan!"

Een heel weekend op micro-avontuur

Aanvang: vrijdagmiddag om 16:30
Eindtijd: zondagmiddag na de lunch
Lokatie: Groepskampeerterrein Uteringskamp, Elp (Drenthe)
Een heel weekend verbinden met jezelf, de natuur en gelijk gestemden. Op solo quest, genieten van biologisch en vegetarische voeding, verhalen rond het kampvuur, een verfrissende dip in natuurwater.

De prijs van een weekend is 297,- / Zelf geen tentje? Voor een meerprijs van 40,- zorgen wij dat je in een tipi slaapt! Om je plekje voor dit weekend te reserveren vragen wij een aanbetaling van 47,- euro. Voor het resterende bedrag ontvang je drie weken voor vertrek een factuur van ons.

Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram