Tent & Vuur Weekend

Een weekend lang op een plek midden in het bos op adem komen. De boel even de boel laten en vertragen. Je onderdompelen in de natuur. De grond (weer) onder je voeten voelen en je zintuigen prikkelen. Genieten van de buitenlucht, verhalen delen rondom een kampvuur, onder de sterrenhemel mijmeren, slapen in een tipi, wakker worden met een vogelconcert, verbinding ervaren met jezelf, anderen en de natuur, plezier en avonturen beleven.

Tent & Vuur is meer dan alleen een kampeerweekend. De ervaring leert inmiddels dat het weekend transformerende ervaringen teweeg kan brengen. In alle eenvoud en ongedwongenheid. Tijdens het weekend word je uitgenodigd om even helemaal uit te pluggen van de waan van de dag en weer in te checken bij jezelf. Samen met een groepje gelijkgestemden vrouwen ga je ieder van jullie op een Micro Vision Quest in het bos. Uiteraard word je hierin begeleid. Een tijd alleen zijn in het bos, verbonden met de natuur en je eigen (wilde) natuur, brengt diepe inzichten. Je leert dit weekend over het ritme van de seizoenen en krijgt toepasbare tips over (geneeskrachtige) kruiden en voeding. Een deelnemer schreef een aantal jaar geleden over dit weekend: voeding voor lichaam, ziel en geest.

Ter afsluiting is er de gelegenheid om te dippen in een (koud) meer. Ontspannen in het ongemak, vertrouwen op je eigen ademhaling en een gevoel ervaren dat je leeft. In al je vezels!

Naast bezinning en verdieping, is er ook altijd sprake van plezier, humor en tijd die jezelf kan invullen.

Over Brenda & Mijke

Brenda & Mijke organiseren dit Tent & Vuur weekend al een aantal jaren en zijn goed op elkaar ingespeeld. Mijke is een combinatie van een vrouwelijke MacGyver en een kruidenvrouw en ze weet op het het juiste moment, de juiste woorden te vinden waardoor ze je inzicht en helderheid verschaft. Brenda straalt rust en vertrouwen uit. Ze heeft een goed gevoel voor humor, stelt rake vragen en heeft een natuurlijke wijsheid. Haar liefde voor de natuur komt in alles tot uiting. Ze is natuur.

Samen bieden ze vanuit hun coachingsachtergrond een veilige omgeving om je over te geven aan alles wat er op je pad komt tijdens dit weekend.

Uiteraard er is ook ruimte voor lol, want elk avontuur voelt met Brenda en Mijke aan als een feestje!

Ervaringen van deelnemers

  • "Vorig weekend heb ik mogen ervaren hoe het is om met Brenda en Mijke en een groep vrouwen mee te gaan de natuur in (@tent_en_vuur). Wat een verrijkende en inspirerende ervaring is dat geweest. Brenda en Mijke hebben hun passie voor de natuur vanuit hun vezels weten over te brengen. Met veel liefde hebben zij een bedding gecreëerd, waarin diepgaande gesprekken ontstonden, is gelachen en gehuild, het innerlijk kind is wakker gemaakt, buiten de comfortzone is gedipt in het koude meertje en nog veel meer."
  • "Voor mij was dit de eerste keer, dat ik ben mee geweest, maar zeker niet de laatste. Ontzettend bedankt Brenda en Mijke en de geweldige andere vrouwen voor dit heerlijke weekend. Het was echt thuiskomen in mezelf."
  • "Ik ben dit weekend echt weer lekker in contact gekomen met mijn gevoel en de natuur. Ik heb geleerd dat als ik luister naar mijn gevoel, dat ik uitkom op de plek waar ik hoor te zijn!"
  • "Ik ben jullie oneindig dankbaar voor jullie initiatief en de prachtige basis die jullie verzorgen waarop wij samen weer verder kunnen groeien.

    En dat iedereen zich zo veilig voelt bij jullie, dat iedereen zo zichzelf is en kwetsbaar durft te zijn, dat is een gigantisch compliment aan jullie"
  • "Wat hebben jullie, Mijke en Brenda, dit goed georganiseerd, er zit veel liefde en aandacht in, dat is voelbaar. Jullie creëren een fijne, veilige bedding waarin ik me gemakkelijk thuis voel. Het stilleven wat ik heb gemaakt, met 'vindsels' uit de natuur, ligt op mijn kamer en herinnert me eraan om vaak de natuur in te gaan!"

Een heel weekend op micro-avontuur

Aanvang: vrijdagmiddag om 16:30
Eindtijd: zondagmiddag na de lunch
Lokatie: Groepskampeerterrein Uteringskamp, Elp (Drenthe)
De prijs van een weekend is 297,-. Heb je zelf geen tentje? Voor een meerprijs van 65,- zorgen wij dat je in een tipi slaapt! Van te voren ontvang je een handige paklijst. In de prijs is al het eten, drinken, accommodatiekosten en onze begeleiding inbegrepen.

Om je plekje voor dit weekend te reserveren vragen wij een aanbetaling van 47,- euro. Voor het resterende bedrag ontvang je drie weken voor vertrek een factuur van ons.

Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram