Coaching in het bos, persoonlijke ontwikkeling, bosbaden, shinrin yoku


ReWild

ReWild; jouw persoonlijke ontdekkingsreis in de rust en schoonheid van het bos, speciaal ontworpen voor sensitieve, avontuurlijke vrouwen. Een uniek persoonlijk leiderschapsprogramma, in en met de natuur als gids.

Je voelt de energie, sfeer en emoties van anderen goed aan. Je bent degene die alles in de gaten houdt, degene die weet wat er nodig is voordat iemand anders het doet. Je houdt vele ballen in de lucht. Je past je heel gemakkelijk aan. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij je. Je doorziet snel waar anderen behoefte aan hebben. Jouw gevoeligheid is je kracht, maar soms voelt het ook als een last. Je raakt vermoeid, overprikkeld, en soms voel je je overweldigd.

Diep vanbinnen, onder de oppervlakte van de alledaagse drukte en stress, weet je dat er meer is. Een dieper verlangen borrelt op naar avontuur, naar ontdekken wat jij echt belangrijk vindt, naar een leven leiden dat weerspiegelt wie je van nature bent.

Hoe zou het zijn als jijzelf aan het roer staat van je leven? Dat je vanuit wie jij van nature bent je leven leeft? Van zoeken buiten jezelf, naar vinden in jezelf. Alles is al aanwezig.

Neem jouw ruimte in. Vrij, voluit, krachtig, autonoom, avontuurlijk, intuïtief en sensitief.
Stevig geworteld in de aarde. Voel je levensenergie stromen door je aderen.


Verlang je naar deze ontdekkingsreis? Dat is precies wat ReWild je biedt.

Persoonlijke ontdekkingsreis in het bos

Tijdens dit persoonlijk leiderschapsprogramma ga je op een ontdekkingsreis in het bos. Via individuele coachingssessies, inspirerende opdrachten, oefeningen en meditaties leer je:
Afstemmen op jezelf: je leert keuzes te maken vanuit je eigen kern en niet op basis van wat anderen (ogenschijnlijk) van je verwachten.

Inzicht krijgen in mechanismen die je belemmeren om volledig in je kracht te staan.

Zelfzorg: je ontdekt hoe je in balans kunt blijven, wat je energie kost en wat je energie geeft. Je leert wat je nodig hebt en hoe je dit kunt realiseren.

Omgaan met emoties en overmatig piekeren: je krijgt psycho-educatie en verschillende aandachtsoefeningen.

Ontdekken wie je van nature bent: je krijgt zicht op je natuurlijke talenten, eigenschappen, kwaliteiten en vaardigheden.

Zicht krijgen op je persoonlijke waarden: je leert om stappen te zetten die in lijn zijn met jouw persoonlijke waarden.

Effectief communiceren: je leert hoe communicatie werkt, wat van invloed is en hoe jij stevig en assertief communiceert met je omgeving op een respectvolle en heldere manier.

Indien gewenst:

In kaart brengen welke werkomgeving bij jou past: fysieke omgeving, bedrijfscultuur, type organisatie, welke rollen jou passen, werkverdeling, enzovoorts.


Mijn jarenlange ervaring en de lessen die ik heb geleerd als coach, hooggevoeligheidsdeskundige en uit eigen ervaing, heb ik gebundeld in dit programma. Ik heb velen begeleid op hun pad. Vrouwen die probeerden aan allerlei verwachtingen te voldoen, zich vaak vermoeid voelden, op zoek waren naar rust en balans en leerden om vanuit hun ware natuur hun leven te leiden. Wat hen veel meer voldoening gaf, energie en vitaliteit.

Uiteraard bied ik altijd maatwerk. Afhankelijk van de vraag, kunnen er andere accenten worden gelegd. De coaching en oefeningen zijn geïnspireerd uit Acceptance Commitment Therapy (ACT), natuurcoaching, systemisch werken, mindfulness, Shinrin-yoku (bosbaden) en oplossingsgericht coachen.

Als je eerst even wilt sparren of nieuwsgierig bent naar andere mogelijkheden voor coaching, neem dan gerust contact met mij op.

Ga jij de uitdaging aan om de wildernis in jezelf te omarmen en je ware natuur te ontdekken? Dan is ReWild voor jou gemaakt. Laten we deze reis samen beginnen.

Ik kom graag in contact voor meer informatie

Praktische informatie

Start
Je kunt ieder moment starten
                     
    Locatie coachsessies
 In het prachtige bos Den Treek - Henschoten, Leusden

Online
Na iedere coachsessie ontvang je inspirerende opdrachten en/of oefeningen en meditaties.

Duur
9 maanden

Prijs
3.970

Na aanmelding
Na de aanmelding neem ik contact met je op voor een telefonische kennismaking.

Check bij je werkgever de mogelijkheden voor een vergoeding in het kader van vitaliteit en/of opleidingsbudget.

Ik meld mij aan voor ReWild
Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram