Coaching in het bos, persoonlijke ontwikkeling, bosbaden, shinrin yoku


Coaching door Brenda

Versterk je persoonlijk leiderschap en vitaliteit door middel van coaching in de natuur.

Coaching is een begeleidingsproces waarbij ik je als professionele coach je ondersteun om je persoonlijke en professionele doelen te realiseren. Het is een samenwerking die gericht is op het stimuleren van je zelfbewustzijn, gedragsverandering en persoonlijke groei. We gaan samen op zoek naar duurzame antwoorden. Antwoorden die al in jou aanwezig zijn. Dit doen we in de natuur. De natuur heeft namelijk een bewezen positief effect op zowel je lichamelijke- als mentale gezondheid. Een prettige bijkomstigheid dus!


Wat kan aan bod komen?

De coaching die ik bied is altijd maatwerk. Voorbeelden van vragen die aan bod kunnen komen zijn:
coaching, hsp, amersfoort, leusden
Zelfzorg; je ontdekt hoe je in balans blijft. Wat houdt je vitaal? Wat kost energie en wat geeft energie? Wat heb je hierin nodig en hoe realiseer je dit?

Je leert omgaan met emoties en gepieker; je krijgt hierover psycho-educatie en verschillende aandachtsoefeningen.

Je ontdekt wie jij van nature bent; je krijgt zicht op je natuurlijke talenten, eigenschappen, kwaliteiten en vaardigheden.

Je krijgt zicht op je persoonlijke waarden; je leert om stappen te zetten die in lijn zijn met jouw persoonlijke waarden.

Je leert effectief te communiceren; je leert hoe communicatie werkt, wat van invloed is en hoe jij stevig en assertief communiceert met je omgeving op een respectvolle en heldere manier.

Zicht krijgen op mechanismen die je belemmeren om in je kracht te staan; denk aan het ervaren van schuldgevoelens, perfectionisme, faalangst of juist angst om te shinen. Je leert deze te herkennen en bewust te kiezen voor wat jij echt wilt.

Je krijgt meer helderheid over wat je wilt op het gebied van je profesionele leven, zowel voor professionals als voor (startende) ondernemers en gaat hierin concrete stappen zetten.

Je brengt in kaart welke werkomgeving bij jou past; fysieke omgeving, bedrijfscultuur, type organisatie, inhoud van het werk, welke rollen jou passen en werkverdeling. Je gaat je huidige functie zodanig vormgeven waardoor jij het meeste waarde toevoegt en zelf vitaal blijft of je gaat stappen zetten om een baan te vinden die bij je past. Doen wat werkt voor jou en dus ook voor je omgeving, staat centraal.


Hoe wordt er gewerkt?

Er vindt eerst een intake plaats, dan wordt het doel bepaald en een inschatting gemaakt van het aantal coachsessies.
Afhankelijk van de vraag, kunnen er andere accenten worden gelegd. De coaching en oefeningen zijn geïnspireerd uit Acceptance Commitment Therapy (ACT), natuurcoaching, systemisch werken, mindfulness, Shinrin-yoku (bosbaden) en oplossingsgericht coachen.
Na iedere coachsessie ontvang je tevens inspiratie, een meditatie-oefening en/of thuisopdracht om het effect van de coaching tussen de sessies door nog meer te integreren. Ook na het coachtraject kun je hier nog gebruik van maken.

Vanaf 2015 werk ik als zelfstandig coach. Ik heb vele mensen begeleid. Mensen die regelmatig een norm hanteerden die niet paste bij wie zij van nature zijn. Wat regelmatig leidde tot overspannenheid, burn-outklachten, angstige- en sombere gedachten. Door de coachsessies leerden ze meer in overeenstemming te leven en werken bij wie ze van nature zijn. Wat meer voldoening geeft, rust, balans en vitaliteit.

Meer over mijn achtergrond lees je hier.

Wil je eerst even sparren of jouw vragen passen bij de coaching die ik bied? Neem gerust contact met mij op.


Ik kom graag in contact voor gratis oriëntatiegesprek

Praktische informatie over coaching

Locatie coachsessies
 De coachsessies vinden plaats in Den Treek - Henschoten, Leusden of elders in overleg

Duur coachsessie
2 uur

Online
Na iedere coachsessie ontvang je inspirerende opdrachten en/of oefeningen en meditaties.

Tarief
145 euro per uur

Kennismaken
Er vindt eerst vrijblijvend en gratis telefonisch oriëntatiegesprek plaats. Is er een klik? Dan vindt de intake en eerste coachsessie plaats. 

Vergoeding
Check bij je werkgever de mogelijkheden voor een vergoeding.
De meeste werkgevers hebben (jaarlijks) budget voor duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie.

Ik wil graag een gratis oriëntatiegesprek
Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram