Mori tribe

MORI Tribe is een netwerk van gelijkgestemde ondernemers die toffe, waardevolle, bezielde diensten aanbieden. In samenwerking met MORI, via het platform en via hun eigen kanalen. Je vindt hier een inspirerend aanbod. Voor ieder wat wils. Aards, magisch en alles ertussenin

MORI bundelt graag de krachten samen, want 1 en 1 wordt 3. Iedereen heeft iets waardevols te brengen. Door je eigen natuur te volgen, voeg je jouw unieke waarde toe. MORI  biedt een plek om te verbinden, inspireren, samen te werken, (samen) te creëren en waarde voor anderen en elkaar toe te voegen.

Het netwerk is in ontwikkeling. Wil je aansluiten bij het netwerk en/of heb je een tof idee? Neem dan contact op.

Waves & Woods

Cindy van Waves & Woods geeft bezieling handen en voeten en voegt er iets unieks aan toe. Een avontuurlijk ingestelde creatieve duizendpoot. Cindy heeft een creatieve studio voor Soulful Branddesign, Webdesign en fotografie voor creatieve en outdoor merken & adventurous and wild souls.
Waves & Woods

Mijke Soesbergen

Mijke is een stoere kruidenvrouw 2.0. Ze weet veel over wilde planten en kruiden.
Daarnaast is ze buitencoach en zal ze in 2024 haar praktijk Chinese Kruidengeneeskunde (met Europese kruiden) openen. Tevens bouwt Mijke samen met haar echtgenoot toffe buitenverblijven van hout.

Naar buiten met Mijke

Natuuropleiding

Natuuropleiding is dé plek als je meer wilt weten over de natuur! Dat doen ze niet alleen met het hoofd, maar vooral vanuit het hart! Al hun lessen zijn ervaringsgericht, dat wil zeggen dat ze je mee op pad nemen en de natuur laten zien, horen, ruiken, proeven, voelen en ervaren.


Natuuropleiding

Laura van Dijk

Laura is yogadocent en geeft yogalessen zowel binnen als buiten in de natuur. Tevens zet zij haar ervaring in tijdens retreats, biedt ze  ontspannende massages en organiseert moeder & dochter weekenden.
Lekker bewegen en ontspannen in de frisse buitenlucht!

Natuurlijk Yoga

Into Nature Basecamp

Bij Into Nature Basecamp kun je het pure buitenleven ervaren. Het Basecamp ligt in Noordoost Friesland aan de voet van het Nationaal Park Lauwersmeer. Een plek waar je kunt overnachten en/of een Basiscursus Hiken & Wildkamperen kunt volgen. De tijd vertraagt en de natuur brengt je terug naar de basis.
Into Nature Basecamp

Krista van der Horst

Krista heeft een  praktijk als systemisch wandelcoach in Zwolle. Tevens is zij gezondheidswetenschapper. De natuur ervaart Krista als een magische plek om tot jezelf te komen. Krista biedt coachtrajecten in de natuur aan die gaan over authenticiteit, bezieling en zingeving.

Krista van der Horst

Little Universe

Britt schrijft kleine gedichtjes met een groot hart.
Zo verpakt ze magische boodschappen over het leven in een poëtisch jasje.
Daarnaast deelt ze inspiratie voor een simpel en bezield leven.
Met een duidelijke missie: meer hart voor onszelf, een ander én de wereld.

Little Universe

      YU        

Gisela is o.a. bedrijfskundige en zeer bevlogen kruidengeneeskundige.
Ze ontwikkelde vijf natuurlijke kruidenformules op basis van haar ervaringen met een vroege en heftige overgang. Zij is algemeen en complementair geschoold. Elke vrouw kan mixen & matchen en aanpassen wat zij nodig heeft.
Puur, natuurlijk, eerlijk en integer.

YU for you

Marjolein Rubens

Marjolein is een gepassioneerde natuurcoach. Zij helpt particulieren en organisaties in vitaliteit en groei, met gebruik van natuur en beeld. Coachen in en met de natuur werkt krachtig en zorgt voor een natuurlijk proces van inzichten, ontwikkeling en groei. Haar liefde voor de natuur is voel- en zichtbaar in haar coaching en natuurfotografie.

Rubens Perspectief
Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram