fotoshoot in het bos


Fotoshoot in het bos

Natuurlijk zichtbaar met een fotoshoot in het bos

Vind je het spannend om in de spotlight te staan? Laat je liever anderen shinen? Word je al nerveus van het idee om voor de camera te staan? Wellicht slaat je kritische stem bij het idee alleen al op hol en bemerk je allerlei mitsen en maren. En toch.... is er ook ergens de wens om zichtbaar te zijn. Bijvoorbeeld voor het opzetten van je eigen onderneming, het starten als zelfstandig coach of een andere reden die vraagt om meer zichtbaarheid.

Met een fotoshoot in het bos komen drie passies van mij samen; coachen, fotograferen en het bos! Ik zie het als een mooie uitdaging om jou vast te leggen op een manier waarop jij helemaal tot je recht komt. Dat je zichtbaar wordt in wie je van nature bent! Je hebt namelijk iets unieks te brengen. Door wie jij van nature bent, voeg je jouw unieke waarde toe.

Daarnaast is het mogelijk om je unieke kwaliteiten in beeld te brengen en helderheid te krijgen over welke volgende stappen jij kunt zetten als ondernemer. Afgestemd op wat past bij jou.

Je kunt kiezen uit twee varianten

Variant 1: Fotoshoot in het bos

Op een ontspannen en ongedwongen manier gaan we op pad in het bos. We trekken er 2,5 uur voor uit om afwisselende beelden te schieten.

We maken er een micro-avontuur van. Al wandelend genieten we van de natuur, maken er bewust verbinding mee en ervaar jij meer verbinding met jouw natuur. Je zal merken dat je meer ontspant en zelfs met plezier voor de camera staat!

Aantal bewerkte beelden: 15
Prijs: 290 euroVariant 2: Fotoshoot & coachsessie

Met deze variant gaan we een vijf uur op pad. We starten met de fotoshoot. Daarna nemen we een pauze en dan gaan we aan de slag met je vraag ten aanzien van je onderneming. Dit kan een vraag zijn over welke unieke kwaliteiten jij te bieden hebt als ondernemer, je doelgroep, aanbod, welke manier van marketing jou het beste past, enz. Door middel van het werken met opstellingen, wordt de onderstroom van jouw bedrijf zichtbaar. Na deze sessie ben je meer afgestemd op de onderstroom van je onderneming. Je ervaart meer energie, enthousiasme, helderheid, vertrouwen en focus.

Aantal bewerkte beelden: 15
Prijs: 550 euro


Hoe wordt er gewerkt?

  • Er vindt eerst telefonisch contact plaats waarin we je wensen en doel van de fotoshoot bespreken.
  • Je kunt kiezen uit een fotoshoot of een fotoshoot met coachsessie.
  • Daarna nodig ik je uit om een digitaal Moodboard te maken van de stijl, beelden en sfeer die jou aanspreken.
  • We plannen vervolgens de sessie in en bespreken eventuele voorbereidingen die je kunt treffen (als tegen de tijd van de sessie de weersomstandigheden ongunstig zijn om te fotograferen, plannen we een ander moment).
  • Tijdens de fotoshoot is er ruimte om max. twee keer je outfit te wisselen.
  • Na de fotoshoot ontvang je van mij ongeveer een week later de bewerkte foto's.

 

 

Ik kom graag in contact!

Review Krista

Mijn professionele fotoshoot met Brenda van Mori. Prachtige foto's en een ervaring rijker!

Onlangs had ik het genoegen om een fotoshoot te doen met Brenda van Mori, en ik moet zeggen, het was een geweldige ervaring! Als iemand met weinig ervaring met langdurige fotoshoots waarbij de camera voortdurend op mijn gezicht gericht was, was ik van tevoren wel een beetje nerveus. Maar vanaf het moment dat ik aankwam, wist Brenda me volledig op mijn gemak te stellen.

Wat deze ervaring zo speciaal maakte, was dus de manier waarop Brenda erin slaagde om een ontspannen en vreugdevolle sfeer te creëren. In plaats van me geforceerd te laten poseren, nam ze me mee op een reis door de natuur, waar we konden genieten van de prachtige omgeving en spontane momenten konden vastleggen. Haar vermogen om het contact met de natuur te ervaren, zorgde ervoor dat ik me volledig op mijn gemak voelde, ook voor de camera.

Brenda's professionaliteit en vriendelijkheid waren heel fijn tijdens de hele sessie. Ze nam de tijd om naar mijn wensen en ideeën te luisteren en ze om te zetten in prachtige beelden. Haar passie voor fotografie straalt door in elk shot dat ze neemt, en dat zie je terug in de kwaliteit van haar werk. De foto's die Brenda maakt, hebben stijl, een mooie compositie en zijn bruikbaar voor je website, social media en voor op de schoorsteenmantel;-)

Al met al kan ik zeggen dat mijn ervaring met Brenda van Mori echt onvergetelijk was. Ze heeft niet alleen prachtige foto's gemaakt, maar ze heeft ook een warme en gastvrije omgeving gecreëerd waarin ik me vrij voelde om mezelf te zijn.
Ik wil haar aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een fotograaf die zowel talent en professionaliteit bezit, als ook een echte connectie weet te maken met haar klanten.

Bedankt, Brenda, voor een fantastische middag vol plezier en prachtige herinneringen!

(systemisch wandelcoach & trainer)
Forrest, vitaliteit, bosbaden, foresttherapy

Review Sandra

Vandaag heb ik Brenda leren kennen als fotograaf. Het lukt haar om oprecht, in kalmte en op een hele positieve, aanmoedigende manier momenten te laten ontstaan, persoonlijkheden tevoorschijn te roepen en deze in beelden te vangen.

Zoals Aristoteles schreef; “daar waar je talent en de behoefte van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je roeping”. Dit geeft plezier en een prachtige resultaat.

Dank je wel, Brenda!


(systemisch coach & trainer)

Review Desiree

Vandaag heb ik een bijzondere ervaring gehad tijdens de fotoshoot van Brenda; ik vond het geweldig! Dat is bijzonder omdat ik mij niet snel op mijn gemak voel als ik word gefotografeerd en dat is dan ook meestal terug te zien op de foto’s. Vandaag voelde ik me niet alleen op m’n gemak maar had ik er ook enorm veel plezier in. Als een magneet werd ik naar de lens toegetrokken en was er van schroom geen enkele sprake.

Dit is geheel de verdienste van Brenda. Met rust en humor neemt zij alle tijd om je te kunnen weergeven zoals je bent. Door haar positieve aanmoediging liet Brenda mij boven mezelf uitstijgen. Ik ben enorm blij met het resultaat!

(docent, coach & trainer)

Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram