ForRest

Ervaar je regelmatig een vol hoofd? Hoor je jezelf vaak zeggen 'ik moet nog even dit....'. Kost het je veel energie om alle ballen in de lucht te houden? Verlang je naar een rustpunt in je drukke leven? Wil je graag ruimte creëren om af te stemmen op jezelf?

Stel je voor dat je vaker de drukte van het dagelijks leven achter je laat. Dat je nieuwe paden ontdekt, letterlijk in het bos. Dat je wandelt, in verbinding met jezelf en de natuur. Je zintuigen prikkelt, de grond onder je voeten voelt, op adem komt en ruimte ervaart voor reflectie en inspiratie.

Het bos roept

Het bos roept je. Het nodigt je uit om af en toe uit de dagelijkse drukte te stappen. Om even de constante stroom van informatie en verwachtingen los te laten. Om rust te vinden en opnieuw verbinding te maken met jezelf.

In het bos wacht er een speciale plek op jou. Een plek waar je kunt ontladen en opladen. Waar je bewust verbinding maakt met de natuur en jouw innerlijke wereld. Waar je je kunt verwonderen over de schoonheid van het bos. Waar je het uiterlijke landschap ontdekt en daarmee ook jouw innerlijke landschap.

En ondertussen......  stress reduceert, je immuumsysteem versterkt, je probleemoplossend vermogen en creativiteit vergroot, je humeur verbetert, je beter slaapt en je mentaal veerkrachtiger wordt.

Klinkt goed he?!

Persoonlijk micro-avontuur

Toch is de stap om alleen het bos in te gaan voor velen een grote uitdaging. Andere zaken krijgen voorrang, de verleiding om te ontsnappen aan de hectiek van alledag door je socials te checken en om alleen het bos in te gaan, wordt wellicht als spannend ervaren. Met als gevolg: je weet dat het je goed doet, maar de daad bij het woord voegen gebeurt niet. Tijd om dat nu wel te gaan doen.

Ons zes weken durende programma, ForRest, is speciaal ontworpen om je te helpen deze stap te zetten. Het biedt je de mogelijkheid om de helende werking van het bos te ervaren. Voor meer rust, balans en vitaliteit. Door regelmatig alleen in het bos te zijn, creëer je tevens een moment van bezinning en ontdek je wat echt belangrijk is voor jou.

ForRest is jouw rustpunt in de hectiek van alledag. Een moment voor jezelf, jouw Solo-tijd in het bos, waar je naar gaat uitkijken, van gaat genieten en waar je zoveel meer uithaalt dan je voor mogelijk hield.

Tijdens dit persoonlijke micro-avontuur ga je:

Week 1: Je wens om vaker alleen het bos in beeld brengen.

Week 2: Jouw beren op de weg tackelen en/of liefdevol omarmen.

Week 3: Persoonlijke expeditieplan maken.

Week 4: Leren te verbinden met de natuurlijke omgeving d.m.v. Shinrin Yoku (bosbaden) en daarmee met je eigen natuur.

Week 5: Jouw persoonlijke krachtplek vinden.

Week 6: Nieuw gedrag integreren in je dagelijks leven.

Mooie bijkomstigheid is dat hetgeen je leert, ook toegepast kan worden op andere levensgebieden.


Online programma ForRest

Hoe ga je dit avontuur aanpakken? Je ontvangt iedere week inspirerende en unieke uitnodigingen voor die week. Deze uitnodigingen bevatten zowel gesproken als geschreven oefeningen voor Shinrin Yoku (bosbaden) en meditaties voor in het bos en tips en oefeningen die je thuis kunt doen ter voorbereiding. Om je ervaring nog comfortabeler en aangenamer te maken, krijg je ook een heerlijke thee van WilderLand en warme wollen sokken. Je solo-tijd in het bos wordt zo een heerlijk moment voor jezelf, een moment om naar uit te kijken.

Deelnemers aan ForRest vinden inspiratie, voelen zich gestimuleerd en worden uitgedaagd om tijd in het bos te integreren in hun dagelijks leven. Ze ervaren meer rust, balans en vitaliteit. Ze ontdekken wat echt belangrijk voor hen is.
Wollen sokken

Reviews

  • Wordt z.s.m. toegevoegd.

               
Heb je interesse in dit persoonlijke micro-avontuur?
De verwachtte start is medio maart 2024
     

Hou mij op de hoogte. Ik ontvang graag als eerste bericht!
Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram