Micro Avonturen

Even uit de hectiek van alledag stappen, van het gebaande pad gaan, nieuwe ervaringen en ideeën opdoen, dwalen, je neus achterna gaan, ruimte creëren voor reflectie en bezinning. In alle eenvoud, puur, echtheid en vrijheid ervaren en je zintuigen prikkelen. Je onderdompelen in het buitenleven. De micro-avonturen van Mori zijn altijd persoonlijk, aards en mindful en vinden plaats in het bos.

Na de micro-avonturen ervaar je weer dat je leeft. Met al je zintuigen. Je voelt je verfrist, geïnspireerd, ontspannen en hebt meer helderheid over wat jij echt belangrijk vindt. Door af en toe de verdwalen, vind je nieuwe wegen. Jouw eigen pad, jouw ritme en afgestemd op je eigen natuur.

Dat is waar de micro-avonturen van Mori voor staan. Gewoon, omdat er zoveel meer is dan de waan van alledag. Micro-avonturen schudden je weer even op en wakker. Het hoeft niet groots en meeslepend. Hoewel dat ook heel leuk kan zijn natuurlijk. Klein en lokaal kan het ook.
Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram