Ervaring Lieke na week 1

Week 1: Op weg naar de natuur

Het is nu een week geleden dat ik begon aan mijn avontuur met ForRest. Ik ben altijd al dol geweest op het bos, maar met mijn drukke leven als student is het moeilijk om er de tijd voor te nemen. Ik wilde vaker het bos in gaan om te kunnen ontladen van alle prikkels, maar het bleef vaak bij een wens.

De eerste stap in het programma was het maken van een moodboard. Ik was in het begin een beetje sceptisch, maar ik moet toegeven dat het proces van het verzamelen van beelden en het organiseren ervan op een bord me echt heeft geholpen om mijn verlangen naar de natuur te visualiseren. Ik heb afbeeldingen gebruikt van bossen, dieren en landschappen die me rust en vrede geven.

Mijn moodboard hangt nu naast mijn bureau, en elke keer als ik ernaar kijk, word ik eraan herinnerd waarom ik dit doe. Ik heb gemerkt dat ik er meer naar verlang om buiten te zijn, om de frisse lucht in te ademen en om de rust van de natuur te ervaren.

Ik heb al een kleine wandeling gemaakt in een lokaal bos, en zelfs die korte tijd daar heeft me een gevoel van rust en hernieuwde energie gegeven. Ik kan niet wachten om te zien wat de volgende weken me zullen brengen. Voor nu, blijf ik mijn moodboard gebruiken als een constante reminder van mijn doel. Ik heb zin in het vervolg!
Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram