ForRest

Ervaar de kracht van de natuur als medicijn

Voel je je overweldigd door het dagelijks leven? Verlang je naar een oase van rust en verbinding met jezelf en de natuur? Of heb je letterlijk de natuur als medicijn voorgeschreven gekregen van je arts? Wij nodigen je uit voor dit unieke online programma dat je leert de stilte en helende kracht van het bos te omarmen. De natuur als medicijn.

Stel je voor dat je vaker de drukte van het dagelijks leven achter je laat. Dat je nieuwe paden ontdekt, letterlijk in het bos. Dat je wandelt, in verbinding met jezelf en de natuur. Je zintuigen prikkelt, de grond onder je voeten voelt, op adem komt en ruimte ervaart voor reflectie, inspiratie en weer luistert naar de subtiele fluistering van je intuïtie. Welke impact zou dat hebben op je leven? Op de keuzes die je maakt. Uit ervaring weten we, dit maakt een wereld van verschil.

Met ForRest word je geholpen om innerlijke rust te vinden, persoonlijk te groeien en te ontdekken wat jij echt belangrijk vindt.Forrest, vitaliteit, bosbaden, foresttherapy

Met ForRest zet jij de stap naar het bos

In onze hectische wereld is het makkelijk om onze verbinding met onszelf en de natuur te verliezen. Maar luister. Het bos roept je. Het nodigt je uit om af en toe uit de dagelijkse drukte te stappen. Om even de constante stroom van informatie en verwachtingen los te laten. Om rust te vinden en opnieuw verbinding te maken met jezelf.

In het bos wacht er een speciale plek op jou. Een plek waar je kunt ontladen en opladen. Waar je bewust verbinding maakt met de natuur en jouw innerlijke wereld. Waar je je kunt verwonderen over de schoonheid van het natuur. Waar je het uiterlijke landschap ontdekt en daarmee ook jouw innerlijke landschap.

En ondertussen...... stress reduceert, je immuumsysteem versterkt, je probleemoplossend vermogen en creativiteit vergroot, je humeur verbetert, je slaapt misschien ook beter en je wordt mentaal veerkrachtiger.

ForRest biedt je een weg naar die essentiële verbinding met de natuur. We noemen het ook wel Nature Based Therapy.

Kom, het bos roept!

Wat maakt ForRest uniek?


• ForRest is het enige programma in Nederland dat jou helpt de heilzame werking van het bos te ontdekken en te integreren in je dagelijks leven.

• Zes weken van persoonlijke groei: ontvang elke week een uitgebreide mail en ontdek 6 weken lang nieuwe technieken en oefeningen, ontworpen om je relatie met de natuur en jezelf te verdiepen.

• Dit korte unieke programma is opgezet door jouw gidsen Krista van der Horst en Brenda Boele. Krista combineert haar rijke ervaring in gezondheidswetenschappen, ACT therapy en systemische wandelcoaching om je een onvergetelijk avontuur te bieden. Brenda heeft jarenlange ervaring als coach, Shinrin Yoku/bosbadgids en expert op het gebied van magische micro-avonturen in de natuur.

• Bonus: Registreer je nu en ontvang een speciale welkomstkit met een Wonderboekje van  Little Universe om je natuurervaringen in op te schrijven èn een kaartenset met fluisteringen uit het bos.

• Ons programma bevat elementen uit de Acceptance Commitment Therapy (ACT) voor gedragsverandering, Shinrin Yoku, de natuurpiramide van Tim Beatley en onderzoek naar de natuur als medicijn.

Dit komt aan bod in jouw persoonlijk micro-avontuur

ForRest is jouw rustpunt in de hectiek van alledag. Een moment voor jezelf, jouw Solo-tijd in het bos, waar je naar gaat uitkijken, van gaat genieten en waar je zoveel meer uithaalt dan je voor mogelijk hield. Je merkt dat de natuur jouw rustgever wordt en bent bereid om tijd vrij te maken voor jezelf.

Week 1: Visualiseer je verlangen om vaker het bos te verkennen.
Week 2: Leer je innerlijke obstakels te herkennen en te omarmen.
Week 3: Maak een persoonlijk expeditieplan.
Week 4: Ontdek de kunst van Shinrin Yoku (bosbaden).
Week 5: Vind je persoonlijke krachtplek in de natuur.
Week 6: Integreer je nieuwe inzichten en gedragingen in je dagelijks leven.


Hoe ga je dit avontuur aanpakken?

Je ontvangt iedere week inspirerende en unieke online opdrachten voor die week. Deze opdrachten of beter gezegd uitnodigingen, bevatten informatie, zowel gesproken als geschreven oefeningen voor Shinrin Yoku (bosbaden), meditaties voor in het bos en tips en oefeningen die je thuis kunt doen ter voorbereiding.

Om je ervaring te verdiepen, krijg je een prachtig Wonderboekje van Little Universe waar je je natuurervaringen in kunt opschrijven en een kaartenset met fluisteringen uit het bos.

In 6 weken raak je geïnspireerd, wordt je gestimuleerd en gemotiveerd om tijd alleen in het bos te integreren in je dagelijks leven. Je ervaart meer innerlijke rust, balans en vitaliteit. Je ontdekt wat echt belangrijk voor je is.

Je ervaart de natuur als medicijn!
Persoonlijke gidsen

ForRest wordt aangeboden in samenwerking met Krista van der Horst. Krista wordt omschreven als padvinder, patroonzoeker, dilemmavreter, zingever, zielenkijker en systemisch wandelcoach. Krista kwam op mijn pad en ik wist gelijk dat dit een goede match kon zijn om samen een programma te ontwikkelen. Mede vanwege haar achtergrond als gezondheidswetenschapper en jarenlange ervaring bij A. Vogel.

Daarnaast is Krista onder andere opgeleid tot trainer in Acceptance and Commitment Therapy (ACT), systemisch (wandel) coach en heeft zij haar eigen communicatiebureau. Een echte multi-potential als je het mij vraagt en net als ik gek op magische micro-avonturen in het bos.

Ons enthousiasme over en ervaring met de heilzame werking van het bos, willen we hiermee graag delen met anderen!

Review

  • “Elke week werd ik enthousiast als ik de mail binnenkreeg, een inspirerende tekst met de volgende stap van het programma. Waar het eerst dichtbij begon bij mijn motivatie, bouwde het steeds verder uit naar handelen en uitvoeren van mijn wensen. Het was een bijzondere reis, met heel fijn en warm contact met Brenda. Ik heb veel geleerd over mijn eigen gedachten die mij in de weg zaten en in het leren openstaan voor het bos waarin ik de liefde voor bomen heb herontdekt. Het is  laagdrempelig, maar effectief programma voor mij geweest wat ervoor zorgde dat het helemaal niet als moeite voelde. De bezoekjes aan het bos brachten mij rust, contact met mijzelf en ik ervoer verwondering voor de schoonheid van de natuur.

    Ik heb er enorm van genoten!”


    Andrea - Student HvU

Forrest, vitaliteit, bosbaden, foresttherapy

               
Heb je interesse in dit persoonlijke micro-avontuur?
Binnenkort is het beschikbaar!
     

Hou mij op de hoogte. Ik ontvang graag als eerste bericht!
Copyright Mori Academy 2022-2023 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram