ForRest SOLO

ForRest SOLO

Voel je je overweldigd door het dagelijks leven? Verlang je naar een oase van rust en verbinding met jezelf en de natuur? Of heb je letterlijk de natuur als medicijn voorgeschreven gekregen van je arts? Wij nodigen je uit voor dit unieke online programma dat je leert de stilte en helende kracht van het bos te omarmen. De natuur als medicijn.

ForRest biedt een zes weken durend online programma waarin je door middel van bosbaden en natuurtherapie innerlijke rust, persoonlijke groei en een diepere verbinding met de natuur en jezelf kunt vinden, waardoor je meer balans, helderheid en welzijn in je leven ervaart

Stel je voor dat je vaker de drukte van het dagelijks leven achter je laat. Dat je nieuwe paden ontdekt, letterlijk in het bos. Dat je wandelt, in verbinding met jezelf en de natuur. Je zintuigen prikkelt, de grond onder je voeten voelt, op adem komt en ruimte ervaart voor reflectie, inspiratie en weer luistert naar de subtiele fluistering van je intuïtie. Welke impact zou dat hebben op je leven? Op de keuzes die je maakt. Uit ervaring weten we, dit maakt een wereld van verschil.

Met ForRest online word je geholpen om innerlijke rust te vinden, persoonlijk te groeien en te ontdekken wat jij echt belangrijk vindt.

Hoe ga je dit aanpakken?

Je ontvangt iedere week inspirerende en unieke online opdrachten voor die week. Deze opdrachten of beter gezegd uitnodigingen, bevatten informatie, zowel gesproken als geschreven oefeningen voor Shinrin Yoku (bosbaden), meditaties voor in het bos en tips en oefeningen die je thuis kunt doen ter voorbereiding.

Om je ervaring te verdiepen, krijg je een prachtig Wonderboekje van Little Universe waar je je natuurervaringen in kunt opschrijven en een kaartenset met fluisteringen uit het bos.

In 6 weken raak je geïnspireerd, word je gestimuleerd en gemotiveerd om tijd alleen in het bos te integreren in je dagelijks leven. Je ervaart meer innerlijke rust, balans en vitaliteit. Je ontdekt wat echt belangrijk voor je is.

Waarom dit online programma?

Je volgt het programma wanneer jij wil. Je zit dus niet vast aan online meetings. Daardoor kan jij je eigen ritme volgen en de beste momenten kiezen waarop jij aan de slag gaat!

Je ervaart de natuur als medicijn!

 139,00

Terug naar winkel

hello@mori-academy.nl -
Copyright Mori Academy 2022-2024 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram