Micro-Avontuur Tipi & Vuur

Heb je zin om in de winter een weekend onder te dompelen in het bos? Fikkie stoken, koken boven het vuur, wandelen (alleen of met anderen), slapen in een tipi of tent, dippen in een koud bosmeer, verhalen delen rondom een kampvuur en staren naar de sterrenhemel? 

Al jaren organiseren Mijke Soesbergen en ik een soortgelijk micro-avontuur. Dit jaar willen we het anders doen! We willen namelijk zelf deelnemen.

We nodigen je daarom van harte uit om met ons mee te genieten van het buitenleven in de winter! We slaan het kampement op middenin het bos in Drenthe. Wie aan wilt sluiten is van harte welkom. Wij regelen de plek, een grote tipi met houtkachel en eventueel kleine tipis. De rest regel je zelf.

Het lijkt ons vooral leuk om met een groep gelijkgestemde vrouwen te genieten van het vrijeluchtleven. Vind jij dat ook leuk? Je bent van harte welkom.

Praktisch

Datum: 13, 14 en 15 december 2024
Aanvang: vrijdagmiddag om 16:30
Eindtijd: zondagmiddag na de lunch
Locatie: Groepskampeerterrein Uteringskamp, Elp (Drenthe)
Tegen de kostprijs kun je mee. We huren een grote tipi met houtkachel, zodat we een centrale plek hebben waar we kunnen opwarmen en samen kunnen komen. Als je wilt kunnen we een tipi met matras voor je regelen. Iedereen neemt zelf eten en drinken mee voor tussendoor. De maaltijden verdelen we vooraf met elkaar.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan even een e-mailtje naar hello@mori-academy.nl of een berichtje naar 06 - 144 11 276 (Brenda). We laten je dan weten wat de kosten zijn en kunnen eventuele vragen beantwoorden.

Voor dit weekend kun je je niet meer aanmelden. Heb interesse? Laat het mij dan weten, dan hou ik je op de hoogte van de data voor 2025.

Liefs,
Mijke & Brenda

hello@mori-academy.nl -
Copyright Mori Academy 2022-2024 - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram